Thellësia e të dhënave 300+ Markat

Linjat e produkteve nga furnizuesit e shumtë ndërkombëtarë të industrisë automobilistike Tier 1 dhe linjat e plota të produkteve të pjesëve të këmbimit të Pajisjeve Origjinale nga të gjithë prodhuesit kryesorë të makinave në botë. Referencat nga mbi katërqind e njëzet marka janë në dispozicion me çmime jashtëzakonisht konkurruese. Kemi disa milion referenca dhe burime për t'ju siguruar që të merrni çmimin dhe shërbimin më të mirë të mundshëm.

Shitje të aftë / Vlera-vizion-misioni i transportit të aftë

Operatorët e misionit shumë-gjuhësor me vlerë-vizion-vizion duke ju siguruar ekspertizën e tyre të eksportit dhe importit. Secili dhe çdo klient është i rëndësishëm për ne, dhe efikasiteti ynë i përkryer dhe shërbimet e tij të pakonkurueshme i lejojnë klientët tanë të rrisin fitimet e tyre. Ne gjithashtu do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në transportin, qoftë nga toka, deti apo ajri, dhe me të gjitha formalitetet doganore.

Optimizimi i blerjes

Tarifat që ne mbajmë përmirësohen dhe azhurnohen vazhdimisht. Çmimet ultra me shumicë janë të integruara në sistemin tonë dhe u vihen në dispozicion klientëve tanë aktivë të blerjes përmes TRPARTS Parts Hub. Ju gjithashtu mund të na dërgoni kërkesën tuaj për një vlerësim të shpejtë, pa marrë parasysh sa referenca. Mos harroni: koha është një pjesë gjithnjë e më e rëndësishme e biznesit!

TRPARTS

Mallra me cilësi më të lartë, me një çmim eksporti me shumicë ultra-konkurruese

Ne krenohemi me sigurimin e mallrave me cilësi më të lartë, me një çmim eksporti me shumicë ultra-konkurrues. Efikasiteti ynë i transportit është i pakonkurueshëm dhe respektimi për standardet më të larta të sigurisë na ndihmon të ulim ndjeshëm raportin tonë të kostos së transportit. E gjitha është pjesë e një koncepti unik dinamik, duke siguruar përparësi të tilla të qarta si blerja për të mundësuar fitime të larta, pa porosi minimale, përzierjen e markave të shumta në një blerje të vetme, potencialin për të blerë marka konkurruese, kostot e transportit nën mesataren, optimizmin e importit dhe të lartë frekuenca e transportit, do të thotë zgjidhje të shpejta transporti. Të gjithë grupet më të mëdha të blerjes dhe shitjes janë të pranishëm në platformën tonë dhe ne gjithmonë kemi vend për më shumë furnitorë dhe klientë.

 • Të ketë sukses me përdorimin e fluksit të punës tonë të bazuar në të dhëna të mëdha, qendra TRPARTS, një treg algoritmik B2B i krijuar për shitjen dhe sigurimin e pjesëve të këmbimit të automjeteve për importuesit me shumicë, eksportuesit, shpërndarësit, specialistët, lojtarët e pastër dhe tregtarët.
 • Risitë tona përçarëse i sjellin biznesit tuaj forcën që kërkon në epokën e re dixhitale, përmes opsioneve të çmimeve, kontrollit të blerjes dhe monitorimit në të gjitha fazat derisa të merrni mallra në vendndodhjen tuaj. Mjetet e favorshme dhe fuqizuese teknologjikisht, të mbështetura nga shërbimi ynë i pamposhtur, ju japin përparësi!

Si përshkruhemi më mirë?

 • Ne sjellim pasionin tonë për pjesët e automobilave në biznes!
 • Ne kemi një shqetësim të vazhdueshëm për detajet, duke mos i lënë asgjë rastësisë!
 • Ne ndërtojmë dhe mbajmë marrëdhënie biznesi afatgjata me klientë, furnitorë dhe punonjës!
 • Ne pa lodhje zhvillojmë mjete fuqizuese teknologjikisht dhe i ndajmë ato për t'ju dhënë përparësi!
 • Ne ofrojmë produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për t'u sjellë klientëve tanë ofertat më të mira të mundshme në të gjithë botën!
 • Të gjitha
 • Markat OES
 • Markat IAM / OEM
 • Markë vetanake